mei 23, 2024

Ga voor jouw persoonlijke Henders en Hazel bank

Je kunt een Henders en Hazel bank zo persoonlijk maken als dat je eigen wens is. Je kan hem helemaal samenstellen zodat hij bij jouw gezinssamenstelling én smaak past. Het merk Henders en Hazel heeft als doel je interieur ondersteunen op alle mogelijk gebieden, zowel in het comfort als in design. Het merk brengt elk jaar een nieuwe collectie uit en zij richten zich op verschillende woonstijlen. Zo wordt elk product dat ze afleveren met een kwaliteitspaspoort afgeleverd. Als je het hebt over het samenstellen van jouw persoonlijke bank dan kan je denken aan het type onderstel, motief, stof en afwerking. Eigenlijk is elk meubelstuk van dit merk uniek en vind je nergens op de wereld eenzelfde exemplaar. 

De geschiedenis van de Henders en Hazel bank

Ongeveer 18 jaar geleden begon het merk Henders en Hazel met het produceren van meubelstukken. Hun motto was toen “bijzonder in wonen” en dat is het motto nog steeds. Inmiddels bezig het merk meer dan 300 verkooppunten in Europa, waarvan er 52 in Nederland zijn gevestigd. Je kan kiezen uit verschillende woonstijlen zoals landelijk, natuurlijk, modern of industrieel. Daar kan je kleuren en opties van je Henders en Hazel bank bij uitkiezen. 

De ontwerpers reizen de hele wereld over samen met hun passie op zoek naar nieuwe inspiratie vanuit alle hoeken van de wereld. Zij verwerken hun inspiratie in nieuwe collecties. Elk ontwerp wordt bestempeld als eigentijds, warm, ergonomisch en comfortabel. Het kwaliteitspaspoort waarmee alle banken worden afgeleverd zorgen dat je zorgeloos gebruik kan maken van je bank. 

Jouw interieurstijl gecombineerd met comfort

Als je een Henders en Hazel bank aanschaffen gaat, dan schaf je meer aan dan alleen een bank. Je krijgt de mogelijkheid om een comfortabele zitplek te laten integreren in je interieur. Maar naast banken kan je ook gaan voor andere meubels uit hun collecties, zoals vitrinekasten, sofa’s en fauteuils. Op die manier kan je jouw interieur volledig van een design voorzien en op elkaar afstemmen. Doordat je bij het merk Henders en Hazel veel zelf kan bepalen, zijn de mogelijkheden eindeloos en uniek. 

Vergeet niet om ook bij de opbergruimten te kijken als je toch je interieur gaat stijlen. Denk bijvoorbeeld aan de opbergkasten, dressoirs en tv-meubelen van Henders en Hazel. Hoe meer opbergruimten je hebt, hoe ruimtelijker en schoner je huis is. Je kan zelfs voor speciale technische snufjes kiezen zoals een USB-aansluiting in de armleuning van je stoel. Op die manier heb je geen losse kabel door je huis heen lopen. 

Met de Henders en Hazel bank kan je jouw huis compleet maken, precies naar jouw eigen smaak en wensen van je gezin. Want naast dat je simpelweg een bank uitkiest, kan je tot in detail alles zelf bepalen. En als aanvulling op je bank kan je ook andere meubelen van het merk aanschaffen om zo één geheel te creëren. Je vindt namelijk over de hele wereld geen bank die dezelfde afwerking heeft waardoor je altijd een uniek exemplaar in je bezit hebt.