juli 17, 2024

Beton cire Trends van 2023: Subtiele en Minimalistische Elegance

In 2023 zien we een sterke opkomst van subtiele en minimalistische beton cire finishes. Deze trend is geïnspireerd door de groeiende waardering voor eenvoud en minimalisme in interieurontwerp. Zachte en neutrale tinten, zoals lichte grijstinten en zachte pastels, worden veel gebruikt om een kalme en serene sfeer te creëren. Het gebruik van subtiele kleuren in beton cire afwerkingen geeft een gevoel van tijdloze elegantie en rust in interieurs. Deze subtiele beton cire finishes passen perfect bij een minimalistisch interieurontwerp en creëren een harmonieus en evenwichtig geheel.

 

Voor welke kleurcombinaties ga jij?

Naast subtiele kleuren zien we ook een trend van matte en zijdeachtige beton cire afwerkingen. In plaats van een glanzende afwerking, wordt er steeds vaker gekozen voor een meer ingetogen en verfijnde uitstraling. Mat beton cire heeft een zachte en fluweelachtige textuur die een gevoel van luxe en verfijning toevoegt aan interieurs. Het matte oppervlak geeft beton cire een subtiele uitstraling en zorgt voor een rustige en serene sfeer. Zijdeachtige beton cire afwerkingen hebben een lichte glans die een vleugje elegantie toevoegt aan het oppervlak en een gevoel van verfijning creëert.

 

Minimalistische details en uniek uiterlijk

Minimalistische details en strakke lijnen zijn kenmerkend voor de beton cire trends van 2023. In plaats van complexe patronen en texturen, wordt de focus gelegd op eenvoudige en gestroomlijnde ontwerpen. Strakke lijnen en minimalistische details in beton cire afwerkingen creëren een gevoel van ruimtelijkheid en rust in interieurs. Het minimalisme van beton cire zorgt voor een visuele rust en laat andere elementen in de ruimte spreken. Deze minimalistische benadering van beton cire biedt een tijdloze en elegante uitstraling aan interieurs. Hierdoor kan het eenvoudig in verschillende interieurs toegepast worden. Ben jij benieuwd naar welke mogelijkheden er zijn met beton cire? Bekijk dan de website van Betonstunter. Hierop vindt je de verschillende kleuren ebn kan je zien hoe het aangebracht moet worden.