juni 19, 2024

Neem je hoofdkussens mee op vakantie

Heb jij dat ook dat je na een paar nachten in je hotel of appartement last krijg van je nek omdat je niet op je eigen kussen slaapt? Voor veel mensen zijn de hoofdkussens de basis van een goede nachtrust. Toch nemen we ze vaak niet mee als we op vakantie gaan. Nou is dat als je gaat vliegen en alleen handbagage meeneemt ook wat lastig. Maar als je met de auto reist of een grote koffer meeneemt kan het een idee zijn om je kussen ook mee op reis te nemen. Met je eigen kussen bij je voelt het bed waar je in ligt meteen vertrouwd en weet je zeker dat het met je nachtrust wel goed zit. We hebben de voordelen van je kussen mee op reis nemen voor je op een rijtje gezet.

Doezel tijdens de reis lekker weg op jullie eigen hoofdkussens

Tijdens de reis met de auto kunnen alle bijrijders lekker doezelen als jullie je eigen hoofdkussens bij de hand hebben. Zo vliegt een lange autorit heel snel voorbij en kom je uitgerust op je bestemming aan. Dan kun je fris en fruitig aan je vakantie beginnen en hoef je niet eerst nog bij te komen van een inspannende reis. Zeker als je met kinderen reist kan een kussen bij de hand een uitkomst zijn. Je kinderen hoeven niet eindeloos te zoeken naar een fijne slaaphouding, maar zakken heerlijk weg in hun eigen kussen. Dat maakt een reis ook achter in de auto een stuk fijner.

Heerlijk hygiënisch om op je eigen kussen te slapen

Hoofdkussens in een hotel of appartement worden vaak veel en lang gebruikt. Vaak word je niet vrolijk van wat je ziet als je de hoes ervan af haalt. Dan blijft er een smoezelig kussen over dat al vele levens geleefd lijkt te hebben. Met je eigen kussen weet je dat je in ieder geval niet op andermans zweet gaat slapen en heb je een variant die een stuk hygiënischer is dan de modellen die voor je klaar liggen. Zo kun je lekker dromen zonder je zorgen te maken over de bacteriën die je mogelijk bekruipen bij het kussen dat op je ligt te wachten. Dat voelt een stuk prettiger als je na een enerverende vakantie dag je hoofd te rusten legt.

Fit weer wakker met jullie eigen hoofdkussens

Hoofdkussens in een hotel of appartement zijn vaak niet van de beste kwaliteit en zeker niet de kwaliteit die je gewend bent bij jou thuis. Na een paar dagen op zo’n kussen slapen begin je vaak klachten te krijgen. Dat is best vervelend als je dan nog 10 dagen op zo’n kussen moet liggen. Want op vakantie wil je juiste genieten en uitrusten in plaats van stram en stijf wakker worden. Bespaar jezelf de ellende van een kussen dat niet past bij je bouw, je persoonlijke voorkeuren en je lighouding. Neem lekker je eigen kussen mee en wordt elke dag weer fit wakker. Zo kom je heerlijk uitgerust terug van vakantie.