juni 19, 2024

Styling voor jouw huis

Droom je ervan een luxueus huis te bezitten met unieke meubels of dwalen je gedachten af ​​naar het charmante huisje tussen de bomen? Hoe zit het met een landelijke boerderij weggestopt in de stokken met niets anders dan de naar kamperfoelie geurende bries en vogels als je buren? Misschien voelt u liever zacht glinsterend zand onder uw voeten als u van het dek van uw nieuwe toevluchtsoord aan het strand stapt. Stelt u zich eens de mogelijkheden voor! Of je nu droomt om in een herenhuis te wonen of je idee van home sweet home een schilderachtig klein verblijf bij de kreek is, maak een wandeling met me terwijl we een aantal fantastische huisstijlen toeren.

Luxe huisstijlen

Als je aan luxe huizen denkt, denk je vaak aan een herenhuis. Hoewel herenhuizen inderdaad luxueus zijn, zijn er veel andere prachtige huizen die de titel verdienen. Huizen in koloniale stijl zijn prachtig in het oog springend met hun torenhoge verandakolommen en grootse kenmerken die je terugvoeren naar het tijdperk van het vroege Amerika. Veel van deze stijlen van huizen zijn voornamelijk gemaakt van hout, hebben grote open haarden en elegant meubilair. Als u liever een huis heeft dat meer aan een kasteel doet denken, dan past een statig Engels landhuis perfect bij uw smaak. De landhuizen die tegenwoordig worden gebouwd zijn niet zo groots als die welke in de oudheid zijn gebouwd, maar u zult nog steeds Engelse landhuizen vinden die majestueus tegen de achtergrond van de Engelse lucht staan. Veel van de particuliere residentiële kastelen waren ooit eigendom van staatslieden of royalty’s en hadden grachten en geplaveide structuren. Als u een luxe huis wilt dat zowel romantisch als charmant wordt beschouwd, moet u een kijkje nemen bij Italiaanse villa’s in Toscaanse stijl.

Huizen in cottage-stijl

Cottage-huizen zijn er in verschillende stijlen, variërend van verfijnde strandhuisjes tot charmante landelijke thema’s. Ze zijn compacter gebouwd en hebben minder vierkante meters dan een typisch huis, maar hebben toch voldoende ruimte om ze perfect te maken voor kleinere gezinnen of koppels. Huisjes zijn gebouwd om zowel schattig als gezellig te zijn. Veel kamers hebben peperkoekversieringen, gewelfde deuren en kleine open haarden die netjes zijn weggestopt in een comfortabele woonkamer.

Land boerderij

Een favoriete huisstijl in de zuidelijke staten is de landelijke boerderij. Deze mooie huizen zijn meestal twee verdiepingen en hebben voldoende ruimte voor grotere gezinnen. Het is typisch voor hen om te worden gebouwd van hout of baksteen op een terrein dat is omgeven door veel land. Ze hebben grote veranda’s rondom, witte paalhekken en schuren die verspreid over het terrein te zien zijn. Veel boeren genieten van het decoreren van hun landhuis met antieke meubels, een eenvoudige en praktische inrichting en ontwerpen, evenals een rustieke inrichting en veel hout.

Strandhuizen

Zie jij jezelf al wonen op het strand? Het zachte poederachtige zand dat onder je veranda in wervelingen wordt geveegd, met het slaapliedje van de oceaangolven die je elke nacht in slaap zingen. Het leven op het strand kan aanvoelen als een oneindige vakantie. Er is een schat aan redenen waarom een ​​huis aan de kust een van de mooiste residentiële retraites is. De meeste hebben hun eigen tropische ontwerp en zijn verkrijgbaar in een reeks exterieurkleuren, van koraal, zachtblauw tot zelfs geel. Als u langs de kust op en neer rijdt, ziet u een verscheidenheid aan prachtige strandhuizen. De inrichting in strandstijl is typerend voor deze huizen. U zult merken dat er veel natuurlijk licht door het huis stroomt en veel ramen. Balkons met een prachtig uitzicht op de oceaan, deuren in Franse stijl en kustkleuren van zeeschuimgroen tot roze oceaanzonsondergangtinten maken het huis nog adembenemender. Wonen op het strand is als een droom, maar maak je klaar om een ​​nachtmerrie van een prijs te betalen. Afhankelijk van uw locatie variëren strandhuizen van $ 500.000,00 tot meer dan $ 1.000.000,00.